Hej!

För ett par veckor sedan efterlyste vi i vår grupp på Facebook tips på vem man borde unna en vistelse här på vårt hotell. Ett av svaren riktade strålkastaren mot de brandmän som attackerades under en utryckning och fick framrutan krossad av en sexkilos sten. Ett vansinnesdåd riktat mot de tappra män och kvinnor i Räddningstjänsten Storgöteborg som riskerar liv och lem för att undsätta oss andra i nödställda situationer.

Det här tyckte vi var ett så bra förslag att vi genast beslutade oss för att bjuda dessa tio tappra hjältar på vårt julbord. Vi vill dessutom skänka dessa vardagshjältar en stund av lugn vilket säkerligen är välbehövligt. Inte minst under juletider, en hektisk period för räddningstjänsten. I december brinner det mer än under någon annan tid på året – människor glömmer levande ljus i hemmet och eldsvådan är ett faktum. Tack vare att brandmännen rycker ut räddas liv.

Koppla av som brandmännen du också, välkommen att sitta ner med oss för att äta och dricka gott. Julbordet står dukat fredag till lördag mellan klockan 18 och 21. Söndagar i december dukar vi även upp ett familjejulbord mellan klockan 12 och 17. Och du – glöm inte ljusen!

Gå gärna med i vår grupp på Facebook.

Hoppas vi ses!

Varma hälsningar från Karin

Annonser