Redan så är i juletider börjar man automatiskt snegla mot det kommande året. Så fort julen har passerat startar den sista nedräkningen mot nyårsfirande och tolvslag. Man börjar summera året som gått och blicka framåt i förundran över vad det kommande året har att bjuda på. Inte sällan smyger dessutom en gnutta vemod in i den här tankeverksamheten.

Vad sägs då om att inleda det nya året med lite glitter och glamour? Den 29-30 januari bjuder vi in till succéshowen Viva Las Vegas här på vårt hotell. Självaste Black Ingvars svidar om från skinnkläder till elegant smoking och framför glamourmusik under en weekend på vårt hotell.  Som ett åttamannaband med blåsare, hammondorglar och maffiga körer framför de klassiska verk av bl.a. Frank Sinatra, Tom Jones och Elvis.

En kanonstart på det nya året. Och det blir inte sämre när jag kikar vidare i kalendern. Redan helgen 8-9 januari har vi stor singelfest, och den 8 också januari kommer dansbandet Scotts på besök och fram i mars utkämpar de två finalisterna ur SVT:s Dansbandskampen en egen dansbandskamp här på hotellet. Bland mycket annat skoj.

Hoppas vi ses!
För bokning, klicka här.

Varma hälsningar från Karin.

Läs Black Ingvars pressmeddelande här.
(Högerklicka på länken och välj Spara länk som för att ladda ner filen)

Annonser