Aerobics med Angelika var precis sådär svettigt roligt som det ska vara. Vi var ett gäng på fem glada tjejer som lydde hennes minsta vink. Musiken drev på oss i de olika turerna och helt plötsligt hade vi pusslat ihop alla kombinationerna och bara körde på. Inte konstigt att vi var ordentligt svettiga efteråt.

Alldeles skönt slut i kroppen tog jag trapporna ner till spa’t och slog mig ner för att äta en räksmörgås. Gillade speciellt att det var färska räkor, att majonnäsen var i en liten skål bredvid och att det var grovt bröd under lasset med räkor.

Efter att energin återvänt och kroppen återigen piggnat till bytte jag om till badkläder för att ge mig i kast med något som i Bluewatersammanhang kallas för stora badturen. Jag skrubbade, peelade, tvättade och bastade, allt enligt konstens alla regler. Det skulle badas inomhus, utomhus, i olika bastuar, duschas och även själv hälla iskallt vatten över sig. Jag gjorde allt och känner mig nu alldeles mjuk och fin och hela jag strålar skulle jag tro. Det iskalla vattnet var nog extra bra eftersom jag höll på att bli så avslappnad det bara går. Kan lugnt säga att jag vaknade till…

Det var fullt med folk som spa:ade. Allt ifrån tjejgäng som firade kompisens födelsedag till nykära par och grabbgäng som hade varit ute i Mark Anthonys Bootcamp. (Grabbgänget tyckte jag lite synd om :-). De var visst sena till starten och Mark är inte den som köper sen ankomst direkt. Troligen körde han extra hårt med dem…)

Nu väntar middag och den ser jag fram emot jättemycket. Ska bli spännande att se vad som serveras.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser