Wow! Det pirrade ordentligt i magen när vi åkte över bron från Stenungsund och såg Stenungsbaden på vänster sida -tänk att vi ska spendera ett helt dygn där!

Från incheckningen gick vi raka vägen ner till vårt rum, eller rättare sagt ner till vår svit! Det var spännande att öppna dörren, vi visste ju inte alls vad som väntade oss.  Åsynen av  ingångar till tre olika sovrum och en fantastisk kristallkrona rakt fram fick oss att skratta till av glädje.

Tänk att vi ska få bo här..
Zoe test-satt genast alla stolar, sängar och soffan och konstaterade att soffan med den fina pälsen var bäst =) Tyvärr fick lillkillen Leo stanna hemma pga sjukdom annars hade han antagligen snabbt kollat kvalitén på alla inventarier!

Vi var inte sena att gå korridoren bort till Bluewater Spa. Så lyxigt det kändes att svepa in genom entrén i våra badrockar och se ut över lokalen, den är så otroligt läcker!
I nästan fyra timmar nu har Roger, Zoe och jag testat allt. Det finns en mängd pooler att välja på, favoriten är utomhusbubbelpoolen!

Vilken känsla att sitta där ute i en varm pool med snön som faller sakta på huvudet och den frusna Hakefjorden som utsikt. Snacka om vardagslyx!!
Man skulle även kunna ägna en heldag åt att bada bastu inne på Bluewater Spa. det finns ett helt landskap med olika Bastutyper att välja på. Vanlig bastu, ångbastu, bastu med keramik häll och jag vet inte allt vad det var. Härligt var det i alla fall.

Till lunch fick  Roger en räksmörgås, Zoe en skinksallad och jag fick en glutenfri räksallad med färsk sparris. Det gjorde köket bra! Alla mätta och belåtna. Nu ska jag gå på upptäcksfärd på hotellet medans Roger är på rummet med Zoe som valde ut en lämplig säng att decka i. Hon var helt slut efter allt badande! Ikväll väntar middag 18.30. Det skall bli spännade att se vad kockarna hittar på att servera till lilla mig som vare sig äter gluten eller kolhydrater..

Fortsättning följer!
/Jessica

Vill du också bli Special Guest här hos oss på Stenungsbaden Yacht Club? I det närmaste söker vi en gästskribent till att vistas gratis på hotellet under vår Quickfixhelg 5-7 mars.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser