Det finns verkligen något för alla på Stenungsbaden fantastiska frukostbuffé!
Förutom färska frallor, ostar, olika sorters kallskuret, grönsaker, yoghurtar, flingor, flera sillsorter, småvarmt och pannkakor fanns även ett bra utbud av laktosfria produkter, havremjölk och glutenfritt bröd!
Till och med jag som inte äter kolhydrater hittade massor jag kunde äta och sitter nu proppmätt i foajén och skriver.

Det är sportlov och lugnt på hotellet. En konferens håller på i ett rum brevid Bluewater Spa. Två män pratar flamländska framför brasan. Poolen delade vi igår med ett par som vi känner igen från radio och tv. De är här med sin söta dotter som i likhet med Zoe verkar njuta till fullo av de lyxiga omgivningarna!
För trots att det är ett jättefint hotell som helt uppenbart riktar sig mot en vuxen publik så får personalen verkligen barnen att känna sig välkomna =)

Det är lätt att fastna när man går runt här. Bakom varje hörn lurar en inbjudande soffgrupp, med eller utan tillhörande brasa, som nästan suger tag i en! Sköna fotöljer och tv apparater bidrar till en ”hemma-känsla” som jag önskar att fler hotell kunde få till. För trots lyxen och stilrenheten så känner vi oss verkligen som hemma här och det verkar som att alla andra gör det också. De har verkligen lyckats!

Nu skall jag gå ner till Bluewater Spa och se om det finns några spabehandlingar lediga under förmiddagen. Det hade ju varit skönt att få skämt bort ett par trötta vinterfötter tänker jag… Håller tummarna!

Vi har tur att det inte är fullbokat idag, vi behöver inte lämna rummet med en gång nu på morgonen =) Underbart!

Efter lunch återkommer vi mer fler iaktagelser och upplevelser och med lite tur kan vi även få in några bilder…

Ha en härlig dag, det ska vi ha!
/Jessica Roger & Zoe

Vill du också bli Special Guest här hos oss på Stenungsbaden Yacht Club? I det närmaste söker vi en gästskribent till att vistas gratis på hotellet under vår Quickfixhelg 5-7 mars.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser