Säg det inte till någon men vi funderar på att bosätta oss i sviten vi spenderat natten i! Den är verkligen lyxig!

På en vanlig tisdag ringer klockan alldeles för tidigt och det är tungt att gå upp. Vardagsrutinerna att få iväg barnen til dagis, planera och handla middagsmat, gå på sjukgymnastik, hämta barnen osv känns sällan superspännande.. Men idag känns vardagen låååångt borta =)
Idag vaknade vi av att solen gick upp över Hakefjorden. Från sängen hade vi en alldeles underbar utsikt! Solens orange-röda sken färgade av sig på höghusen i bakgrunden och på den lilla isvaken under bron.

Hela landskapet runt omkring är vitt och stilla och man får känslan av att det är en tavla man tittar ut på. Inte heller var det svårt att gå ur sängen, vi har ju en hotellfrukost som väntar ett par våningar ner!! Vi ska dit nu, jag ville bara få dela med mig av vår soluppgång först..

Jag återkommer efter frukost! /Jessica

Vill du också bli Special Guest här hos oss på Stenungsbaden Yacht Club? I det närmaste söker vi en gästskribent till att vistas gratis på hotellet under vår Quickfixhelg 5-7 mars.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser