Middagen avklarad – Tea och Ida fick fläskfilé med potatis. Vi vuxna fick först kallrökt lax, sen en helstekt entrecôte med sparris och rödvinssås, superbt! Att dricka blev det mjölk för de små, Ida passade på att servera bordet en stor skvätt, tur att det var vita dukar! Vi serverades ett mustigt rödvin. Nu pågår tandborstning för fullt, innan det är dags för godnattsaga.

Lugnt och skön middag, skönt när det inte är för mycket folk i restaurangen, när man har två busfrön med sig som precis fått en kolhydratkick! Snart läggdags för Tea och Ida, jag och Maria avrundar kvällen med varsitt glas rödvin på rummet. Ida säger att jag skall skriva att det var en jättebra dag – Inga problem att bekräfta detta påstående!

Vill du också bli Special Guest här hos oss på Stenungsbaden Yacht Club? I det närmaste söker vi en gästskribent till att vistas gratis på hotellet under vår Quickfixhelg 5-7 mars.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser