Incheckning mitt i värsta utcheckningsstormen – Men vi lyckades får med alla barn och packning till rummet. ”Vad lyxigt! Ett sånt tak som kan rasa in!” är det första Tea säger när hon ser glastaket med de stora istapparna som utgör det enda hindret mellan rummet och snökaoset utanför.

Sen marsch till badet – härligt med ett varmt bad efter ett dygn med snöskottning. Utanför svängdörrarna kan man – om man vågar, sänka sig ner i bubbelpoolen. I minus 12 grader är det ingen risk att man exponerar sig mer än nödvändigt ovanför bubbelkaret.

Maria smiter iväg för en massage, Tea och Ida får en skål godis och lägger sig i relaxrummet och kollar i taket, som skiftar i regnbågens alla färger.  Jag hinner faktiskt läsa ett helt nummer av Utemagasinet – ”27 sidor specialnummer i väntan på snö” (Hmmm) innan det är dags att dra sig tillbaka mot rummet. Snart middag, återkommer efter det!

Vill du också bli Special Guest här hos oss på Stenungsbaden Yacht Club? I det närmaste söker vi en gästskribent till att vistas gratis på hotellet under vår Quickfixhelg 5-7 mars.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis weekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser