Den 25-28 mars ställer Stenungsbaden Yacht Club ut på TUR-mässan tillsammans med Södra Bohuslän och lördag den 27 mars har Stenungsbaden dessutom en monter tillsammans med Sjögården och Bokenäs under parollen Svenska spahotell i Södra Bohuslän.

TUR är Skandinaviens ledande mässa med inriktning på rese-, turist och mötesindustrin. Här kan du inspireras och få information om nya spännande resmål, du har möjlighet att språka med människor från hela världen och ta del av deras erfarenheter av specifika orter och länder.

Vill man inte resa alltför långt bort är västkusten och Stenungsbaden Yacht Club ett exemplariskt spa- och semesteralternativ – året om. Ett besök sommartid på vårt hotell bjuder på sol och bad, spännande aktiviteter både på land och till sjöss, segling, utflykter och spabehandlingar för hela familjen – barnen har t.o.m. en helt egen behandlingsmeny. Vi har dessutom vår egen sjökapten som leker med barnen medan de vuxna kopplar av i bassängen.

Under vinterhalvåret kan hela familjen njuta av en avkopplande weekend med behandlingar för både kropp och själ på vårt spa Bluewater Sports & Health Club. På kvällarna öppnar nattklubben för dans och nöjen fram på småtimmarna. Vi har aktiviteter och nöjen för hela familjen, här finns något för alla.

Välkommen in till oss på TUR-mässan för att tjuvstarta sommaren, så berättar vi mer om vårt utbud. Du hittar oss i montrarna F03:22/F03:44.

Hoppas vi ses!

Mässans öppettider:

Torsdag     9.00-18.00
Fredag    9.00-18.00
Lördag     9.00-18.00
Söndag    10.00-17.00

Reseguiden.se har utnämnt Stenungsbaden Yacht Club till ett av Sveriges bästa spahotell.
Läs artikeln här.

Annonser