Utsikten från panoramafönsterna mot havet här på Bluewater Sports & Healthclub är idag regn och rusk tyvärr.. Det blåsiga ser man på röken från varma källan på utsidan, trots rusket hade det inte varit fel att sjunka ner där nu.. (även om det är varmt och skönt här inne)
Lite småplaneringar inför vår Bootcamp helg den 9-10 april görs och en beställning på bra väder är beställt! Jag har garderat mig då bra för vår tränare Mark Anthony är regn och lerigt, medans för våra deltagare kanske är ljumna vindar och strålande sol? Platser på de olika tiderna finns kvar, vill ni vara med? Ring och boka din plats i ledet! 😉
I skrivande stund hörs pust och stön från vår träningslokal där ”tjejträningsgänget”, som alltid är hos oss och tränar på onsdagmornar befinner sig nu. Smiter jag upp en bit i trappen och kikar ser jag att de just nu är inne i ordentlig styrketräning.
I gymmet finns även en medlem och två flitiga töser från Bluewater crew som innan sitt arbetspass tar ut sig på maskinerna från Technogym!

Konferensen utanför rullar in i lokalen bredvid och jag skall göra iordning det sista inför våra kommande Dagspa lyx gäster! Lyxen är en behandling ifrån vår quickfix meny som ingår i dagspa lyxpaketet.
De som besökte oss i Spa montern på TURmässan i göteborg förra helgen fick prova två av dessa behandlingar. Champagnepads samt Icemask hjälpte många mässbesökare att orka en stund till. Män som kvinnor och tro det eller ej. Åldersgruppen var 17(?) till 88!!!!

Om en stund nu på morgonkvisten skall terapeuterna här nere på spat på en inspirationskurs med I.D Bare Minerals, -vårt mineralsmink. Väldigt roligt och lärorikt med jämnt hållna uppdateringar på nyheter och tips så vi kan hålla en hög nivå till våra gäster!

Vi ses, in i sminkjungeln!
Yvonne
Bluewater Crew

Annonser