Halv sju var det dags för middag på Restaurang New Sweden. Hungriga och nyfikna på menyn blev vi mottagna av Per som visade oss till vårat bord och presenterade menyn.


Påskfin dukning

Förrätt blev en S.O.S (Smör, Ost, Sill) och varmrätt blev en Tournedos på oxfilé serverad med potatisgratäng, rödvinssås och rostade rotfrukter. Till det serverades ett rött vin. Vi njöt av den goda maten som smakade fantastiskt i den lugna  och gemytliga restaurangen.

Plötsligt från ingenstans vällde det in ett sextiotal personer och sorlet ökade med mycket skratt och glada miner. Det visade sig vara en singelafton och samtliga hade precis avslutat sjungandet i karaokebaren och skulle nu äta middag. De spred sin glädje till oss andra gäster och stämningen var hög. Samtidigt serverades vår dessert bestående av creme brûle med sorbet på gröna äpplen marinerade färska bär och rostad vit choklad. Mums till sista slicken. Mätta och glada satt vi kvar och smuttade på vinet och njöt av stämningen samtidigt som solen så sakteliga gick ner i väster.


S.O.S (Smör, Ost o Sill)


Oxfilé med rödvinssås


Creme brûle

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis dygnsvistelse på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser