Äntligen dags för massage och fotbehandling. På spaavdelningen möttes vi av en trevlig tjej vid namn Alexandra som visade oss in. Det var ingen tvekan om att hon kunde sina behandlingar väl och löste upp knutor i såväl rygg som nacke och filade fötter så det stod härliga till. Tångbad var toppen för fötterna och piggade upp dem så vi ska kunna dansa ikväll till bandet Taste.


Alexandra


Massagerummet

Som två nya människor kom vi ut i den varma, skönta och avkopplande spaanläggningen igen. Sakta gled vi ner i de varma vattnet och njöt i fulla drag. Liggandes i poolen med havsutsikt är inte helt fel. Så skulle man ha det varje dag. Fruktfatet var välfyllt och dryck fanns det gott om. Alexandra och Yvonne servade alla gäster galant och var mycket tillmötesgående. Likt två barn testade vi de olika delarna av spaanläggningen; olika sorters bastu, varma källor, bubbelpool, duschen med neonljus och de goa vilosängarna. Allting lika bra.

Mjuka, lena och möra gick vi tillbaka till hotellrummet och tog igen oss efter detta härliga spa. Passade på att spana in platt-tvn och kollade då och då ut på havet igen.


Yvonne

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis dygnsvistelse på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser