Påskafton började med att vi vaknade med fågelkvitter och sol ute. På väg till Stenungsbaden Yacht Club för en härlig helg pratade vi om våra förväntningar och allt därkring. Väl på plats blev vi väl bemötta av receptionisten Louise som checkade in oss och gav oss all information som behövdes. Rum 307… Undrar hur det kommer vara? Kommer det ha havsutsikt? Heltäckningsmatta? Fräsht badrum? Våra tankar var många… Vi satte in nyckelkortet och gick in med våra väskor. Ett stort leende spred sig på våra läppar då vi till vår förtjusning såg att vi hade hur vacker havsutsikt som helst och med sängen placerad så att man kan vakna på morgonen och bara kolla ut genom fönstret och det vackra havet. Allt var över förväntan.

Solen sken och vi insåg snabbt att vi måste ta en liten vårpromenad innan det var dags för behandlingarna. Sagt och gjort. På promenaden hörde vi olika fåglar som kvittrade bland träden. Vad härligt nu när våren har kommit hit. Vi gick längs bryggorna och njöt av det lugna kluckandet från vågorna, längre bort simmade ett svanpar och letade mat.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis dygnsvistelse på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser