Det är torsdagmorgon på Bluewater och Bluewater Gents har lite bortfall på mannar idag men kör starkt ändå med vattengympa i poolen.I tisdags kväll hade vi en välgörenhetsgala mot narkotika här på hotellet i samarbete med Studio Kalufs och La Belle. Det var lite föredrag om narkotika, vad ungdomshälsan i stenungsund jobbar med och mot i kampen mot ungdomars drogvanor,  modevisning med kläder, make och frisyrer. Det var också ungdomshälsan i stenungsund som fick alla pengar som drogs in på galan, alla biljetter var slutsålda, och fler stod på kö för att få biljetter. Det såldes lotter med fantastiska priser såsom, tavlor från kända konstnärer, LAVAtv, presentkort med övernattning på Stenungsbaden samt Salt och Sill, stövlar och mycket mer!
Teamet med sminköser (från Stenungsbaden som jobbade med Bare Minerals), frisörteamet (från Studio Kalufs som jobbar med Loreal), stylist och ”klädgänget” (från Labelle), Scorett som försedde oss med fantastiska skor samt alla modeller som gick modevisningen helt ideellt, från ung till äldre gjorde ett fantastiskt jobb. För att inte glömma alla med planering månadsvis. Framförallt Lotta från Bluewater, Henrik från Kalufs samt Anna-Karin från Labelle. ´
Intäkterna blev 102.420:- till Stefan och hans team som jobbar för ungdomarna mot narkotika på Tjörn, Orust och i Stenungsund.

Kvällen blev fantastiskt lyckad, gott att dricka, härlig mingelbuffé och underbar sång och humoristiska inslag av vår konfrencier Annika! 

I helgen har vi Bootcamphelg! Fredag – Söndag för träningssugna människor som vill prova på vår tuffa hinderbana i skogen bakom hotellet. Lera, svettskratt och en och en annan tår i ögonvrån brukar dyka upp.  Kommer ni?

Vi har även våra barn-dagar veckan ut. Det blir genast lite mer liv och rörelse på dagarna, samtidigt som de vuxna kan krypa in i Starboard Lounge och vara för sig själv en stund.Frida en tjej som gör praktik hos oss i veckan är färdigutbildad massör från Axelsons. Hon gör sin slutpraktik här och har idag behandlingar för personalen. Några tjejer från husfruavdelningen som skall få en terapeutisk behandling där man löser upp spänningar, knutor och drar ut musklerna ordentligt. Det är välbehövligt för dem!
Frida är superduktig, fick mig själv en genomkörare igår och man känner idag vart hon gick på hårdast!  

Sköt om er vänner!
Over and out 

Yvonne
Bluewater crew 

Lite bilder från förberedelserna till välgörenhetsgalan, tagna från Kalufs blogg 

 
 

Annonser