Efter en tung städdag i stallet packade vi våra väskor och drog till Stenungsbaden Yacht Club. Vi kom lite tidigt så rummet var inte riktigt klart än, men istället för att vänta fick vi badrockar och handdukar för att spänna av på spa avdelningen Bluewater under tiden. Oj, oj – här skulle man kunna slå sig till ro resten av veckan. Bakom den hälsosamma baren där en massa nyttiga godsaker erbjöds befann sig en oerhört trevlig personal som visade runt oss bland  bad och bastu i alla möjliga varianter och fluffiga relaxstolar. Vi valde att sjunka ner i den trettioåttagradiga bubbelpoolen på terassen utanför. Det tog ett tag för oss att hitta bubblorna – dom fanns i en knapp på väggen.  Som tur var kom det fler som redan visste detta.  Tiden seglade iväg och det var dags att checka in på rummet som var klart.  Därefter slogs vi förtvivlat mot tiden för att hinna blogga lite också eftersom det snart var dags för den stora utmaningen – Bootcamp. Speedbloggade så snabbt att vi körde av någonstans på vägen och det gick upp i rök, eller nåt. Nåväl, smile and jump, Bootcamp next – vi får blogga senare (nu).

BootCamp

Mark Anthony med Special Guests

Taggade och lite fundersamma över vad vi hade gett oss in på stod vi nu där inför den respektingivande amerikanen, sergeanten Mark, som instruerade oss med högljudd stämma. Det var hårda bud och tuffa tag direkt, med glimten i ögat. Här fanns inget utrymme att söla och försöka komma undan, då blev det bara att börja om från noll och fortsätta orka mer än man behövde från början.

Mikael under Boot Camp

Samtidigt som det hela var en individuell kamp, så var den emot sig själv och inte mot varandra. Tanken var att vi skulle lyckas tillsammans och för att lyckas behövde man utmana sin egen förmåga lite utöver det vanliga. Vi fick till och med sjunga och det gällde att sjunga rätt och högt.

Teamwork gäller i Boot Camp

Rädd för att bli skiten fick man inte vara och höjdpunkten kom vid hinderbanan. Medan Mikael flög över hindren försökte Annika skeptiskt att följa efter och hon är väldigt tacksam att det handlade om teamwork. Hur övertygad hon än var att en del saker var omöjligt, så lyckades Mark övertyga henne att det inte var så – och han hade rätt. Mark var hård och tuff men samtidigt som en överväldigande trevlig nallebjörn. Det här var bland de roligaste vi gjort på länge.

Annika i Boot Camp

Annika har just kommit tillbaka från en välbehövlig massage och nu är vi snart på väg för att äta en efterlängtad måltid.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis spaweekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser