Middag på Stenungsbaden

Efter dagens välfyllda innehåll så kändes det underbart att få slå sig ner i restaurangen och bli serverade en fantastisk måltid, av en lika fantastiskt trevlig personal som tog väl hand om oss. Till förrätt blev det skagencanapé på solrosbröd med sikrom och dill – en delikat liten sak. Som huvudrätt serverades helstekt oxfilé med svart vinbärssås och en vitlöksdoftande potatisgratäng. Behöver vi säga att vi njöt av varenda tugga – ljuvligt gott. Halvägs in i oxfilén äntrande Dreams scenen och började spela. Till en början såg dansgolvet ganska tomt ut, men sedan vågade sig två damer upp och en kort stund senare var det plötsligt en hel flock med människor som svingade runt. Själva satt vi dock kvar och avnjöt våran efterrätt som bestod av Stenungsbadens glasscoupé med färska bär och grädde. Livet är gott just nu!

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis spaweekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser