Utomhusbassängen på Bluewater

Så här dagen efter var det underbart att slappna av och njuta av att sjunka ner i en varm utomhuspool under klarblå himmel – härlig kontrast med lite kylig vind och värmen i poolen. Sedan över till bubbelpoolen bredvid för att låta bubblorna mjuka upp våra stela kroppar (Annikas). Kändes som man skulle kunna somna här i vattnet.

Bluewater Sports & Health Club

Vi var ju tvugna att leka lite i bassängen inomhus också – tänk vad roligt man kan ha med lite jetstrålar 🙂 Efter allt badande blev vi serverade en svalkande isdrink som tog oss till en ny nivå – fortsätter det så här vägrar vi snart åka hem!

En svalkande drink

Härligt att bara ligga på dom sköna sofforna med panoramfönster mot havet, smutta på drinkarna leende och bara njuuuta. Vi vill tacka den proffsiga personalen på Bluewater för mycket vänligt bemötande, som gjorde att vi kände oss ”hemma” och trivdes utöver det vanliga. Vi tackar även Mark för en fantastisk upplevelse och Andreas för härlig massage.

Hit vill man gärna komma tillbaka.

Bli medlem på vår Facebook-sida Special Guest Room och ta chansen att uppleva en gratis spaweekend på Stenungsbadens Yacht Club.

Annonser