… mot en ny spännande höst.

Sommaren har varit fin med många timmars sol på terassen, mycket bad, dans, skratt, segling, surfing, beachvolleybollar i havet som fått fiskats upp, mycket frukt uppskuren, många massageknådningar och massor av sand mellan tårna.
Vi har haft några veckor med barn på Bluewater. Träningspass som var besökta vartenda ett med små träningssugna krabater. Nu har vi gått över till höstperiod i almanackan och blickar framåt.
Vecka 44 (1:e tom 7:e oktober) har vi barntillåtet igen mellan klockan 11 och 16. Då är det barnpass samt barnbehandlingar som gäller igen.

Hösten annars är redan nu bra bokad. Flera datum är vi fullbokade och vi ser fram emot många fler liknande! 
Tänk när höstmörkret börjar komma, levande ljus, öl i bastun, sjunka ner i jacuzzin på utsidan medans höststormarna tar tag i håret. (en mössa kan vara gott). Eller varför inte bastuflotten med kompisgänget?
Vi har som vanligt dagspa, dagspa lyx, kvällspa, fantastiska behandlingar samt svettiga träningspass att erbjuda. Varför ändra ett vinnande koncept? 

Våra terapeuter och tränare hjälper också gärna dig som har problem. Om det så gäller en skadad axel, rygg, ben eller hud finns de där för råd och hjälp.

Lyxa till det på vardagen, unna dig!
Må väl!

Yvonne
Bluewater crew i dagens vy

Annonser