Vi söker dig som idag är kökschef och som vill och kan leda ett köksteam till att utveckla våra produkter och höja kvalitén i vårt kök. 

Vår restaurangverksamhet byter skepnad från ena dagen till den andra. Vi dukar upp för såväl små sällskap som stora banketter , á la carte gäster m m. Sommartid har vi 2 restauranger öppna och vintertid 1 restaurang. Cateringverksamhet bedriver vi året om.

Förutom att leda och fördela arbetet i köket har du ett ekonomiskt ansvar. Du ansvarar för schemaläggning av personal samt kvalitetssäkring av verksamheten. Du är mycket noggrann med och förstår vikten av korrekta inköp, lagerhållning och inventering. Att skapa och efterfölja rutiner är  A och O för dig.

Att arbeta med modern mat är extra intressant för dig. Din uppgift blir bl a att höja nivån på vår á la cartemeny, konferensmat och vårt frukostutbud. Tillsammans med vår F&B Manager, som du också rapporterar till, skapar du menyerna till våra restauranger. Du ingår i ledningsgruppen på hotellet.

Som person är du skapande, stolt och passionerad för ditt yrke och kan, törs och vill ge av dig själv. Genom begeistring, personlig omtanke och en stark gemensam identitet ger vi våra gäster en bättre vardag och lust att besöka oss igen och igen. Det vill vi att du också ska efterleva.

Välkommen med din ansökan!

Gå in på www.serviceminded.nu där du hittar annonsen och ansökningsformulär.

I denna rekrytering samarbetar vi med Service Minded in Scandinavia. Frågor besvaras av Ewa Toll, tfn 0703 42 20 05, eller Harriet Öholm, tfn 0705 26 00 80, på Service Minded.

Annonser