I onsdags var det dags för den första medlemskvällen för iår. Som medlemBluewater Sports & Healthclub får du bla nyttja spa, gym och träningspass alla dagar i veckan, du får rabatter på behandlingar, hotellrumspriser, frukost, PT träningar och även ta del av våra medlemskvällar en gång i kvartalet.

I onsdags introducerades medlemmarna genom en uppvisning av Anna och Emily av vår nya danceklass vilket vi hoppas fick flera att bli nyfikna och planera in passet i sina kalendrar!
Mark fick även uppgiften att presentera träning och kost i samband och även berätta om kosttilskott från Bioform.

Vår hudterapeut Malin var på plats och kunde visa produkter från Matis och rekommendera medlemmarna vilken produkt som man skulle ha för just sin hudtyp. Krämer högt och lågt!

Fotkurer med scrub, fotbad och mjukgärande salvor var något som erbjöds så hoppas att de fick en riktig skjuts inför vårens barfotaturer!


Att detta kombinerades med gott att dricka och plockbuffé var nog inte dumt… Lottdragning och en medlem blev en weekend för två personer på valfritt choicehotell rikare.
Några medlemmar som läser som kan berätta om kvällen?

Vill även passa på att rekommendera min nya favoritkräm! Och ännu mer favorit kommer den bli när man fått färg;
Matis Magnifying gel: En återfuktande lindrande after-sun-gel för ansikte och kropp. Förutom att återfukta så innehåller den koppar och guldfärgande pigment som gter ett superfint skimmer och massa lyster. Ååh vad fin den är!! Och är den fin nu på en blekvit hud så tänk sen…!!!
En solskyddsfator under den så blir det kalas!

Njut ordentligt av ljuset och solen idag!
Vårhälsningar
Yvonne
Bluewater Crew

Annonser