Nu var det dags igen, kroppsbehandling Bluewater.
Huden känns allt lite glåmig och torr efter vintern och det kändes välbehövligt med en omgång från Alexandra!

Vi började med baksida kropp. Nacke, rygg och ryggslut. När den gröna varma leran hälls på längs ryggraden känns det som en rysning genom hela kroppen. När den börjades masseras ut kändes det som en blandning av slät, mjuk lera men med en lite peelande effekt utan för att för den sakens skull kännas rivig. Ryggen gicks igenom muskel för muskel med olika tekniker för vilken muskels tur det var.
Under tiden är resten av kroppen täckt med handdukar. När ryggen var gjord täcktes den och det blev baksida bens tur.

Full med lera var det dags att vända sig om, försiktigt för att inte smeta ner mer än nödvändigt även om det var täckt överallt.
Mage, framsida ben och bringa, överallt masserades den gröna leran in.

Kan tycka att det kändes bra att vända sig lite för att inte somna och missa allt det sköna. När väl kroppen hade omvandlats till en mindre version av Hulken var det handdukar, plast och isolerande täcke för att packas in till en puppa och därmed låta leran verka detoxande och utrensande.

När jag legat i puppan och fått ytterligare massage på den enda del som stack ut, – huvudet och skalpen var det dags att vara lite aktiv själv. In i duschen bredvid och försöka få av sig all oljig lera. Med hjälp av en skrubbhandske lyckades jag rätt bra (tyckte jag själv).
Efter jag duschat och torkat masserades återigen hela kroppen in med mjukgörande kräm av Alexandra. Denna gången Matis Toni Slim,- en uppstramande och mjukgörande kräm. Doftar underbart och kändes suverän!

Huden känns ny och härligt mjuk! Massa vatten är viktigt att fylla på även inifrån!

Summan blev en superhärlig behandling där det kombineras massage med inpackning och peeling!
Behandlingen görs i 80 sköna minuter.

Rekommenderas starkt!!!!
Boka eller fråga gör du på bluewater@stenungsbaden.se eller 0303-726855

Och du, du har väl inte missat att det är 10% rabatt på alla behandlingar söndag till torsdag?

Väl mött!
Yvonne
Bluewater Crew

Annonser