…eller fredagsmassage?

Nu på eftermiddagen har ryggen fått sig en omgång av Anna. En av våra superduktiga massörer!
Koncentrationen blev på rygg/ nacke och efter att ha gått igenom ryggen blev ännu mer fokus på axlar och nacke. Ryggen var mjuk och fokus blev således uppåt. Lite spänningar fanns ffa under skulderblad och i nacke. Mest troligt för att man står vid skrivbord under dagarna. 

Hon böjde och bände armarna och tryckte ut knutor. Kändes som ett pärlband som *drrrtt* åkte ur muskeln på något sätt.. Häftig känsla!
Lite ont inemellan men så fantastiskt skönt! 
Eteriska oljor från Dermalogica som doftade fantastiskt och gav huden en go känsla även efteråt! Stress Relif Treatment oil användes. Den är stressreducerande, verkar muskelavslappnande och stimulerande för sinnet. Den är också vattenlöslig så lätt att duscha av sig om man vill. 
Jag väljer att ha min kvar, huden är jättelen och känner ni nån doft av lavendel, sandelträ och apelsin… då kan det vara jag! 😉

Om man vill finns även oljan att köpa i vår shop i 100 ml flaska! Stress Relif Treatment oil kan man även använda till att hälla några droppar i badet, insmörjning av kroppen efter man ex. duschat eller som ovan,- massage av kropp/skalp!

Ni har väl heller inte missat att det fortfarande är 10% rabatt på våra behandlingar (inklusive som denna oljemassage) söndag – torsdag?

Ha nu en riktigt go helg, och ta hand om Er!
Må väl!
Yvonne
Bluewater Crew

Annonser