Hej på Er alla träningssugna!

Har Ni kikat på vårt träningsschema? Vårt allra nyaste passspinning bör testas för den som aldrig vart med, och Ni som vart med… kör på!

Om ni inte visste det redan så är spinning en utmärkt träningsform för er som vill få en bra grundkondition fort. Spinning är inte bara jobbigt, det är mycket effektivt om du vill få starka muskler på nolltid. Spinning tränar främst de stora muskelgrupperna i benen, vilket bidrar till ett starkare hjärta, starkare lungor och en sundare blodcirkulation.

Det är en skonsam träningsform för de som varit skadade, är överviktiga, eller för de som inte vill träna andra former av kondition. Spinning kan också med fördel användas som konditionskomplement till styrketräning för dig som tränar i gym.

Det bästa med spinning som träningsform är att du kan lägga upp din träning så som du vill och samtidigt bli inspirerad av ledaren och få peppning från den övriga gruppen i träningssalen. Passen brukar innehålla både smidighet, rörlighet, styrka, kondition och koordination. Spinningpassen är också konstruerade så att mjölksyra undviks i största möjliga utsträckning.

Kontentan är alltså, helt värt att testa!
Boka plats på passet gör du via Bluewater Reception. 0303-726855 alt bluewater@stenungsbaden.se

Här har vi Alexandra som poserar lite på en av spinncyklarna…

Väl mött!
Vänliga hälsningar

Bluewater Crew gm Yvonne

Annonser