Redan nu kan du se fram emot ett aktivitetsspäckat 2012 på Stenungsbaden Yacht Club. Vi startar det nya året med American weeks. Hela januari kan du smaka på den amerikanska drömmen! I restaurangen bjuds det på rätter med tydliga amerikanska förtecken, som hamburgare cajun-style, Surf and Turf och Clam Chowder som de gör den i New England. På vinlistan hittar du viner från Napa Valley. Dessutom blir det amerikansk musik och spännande föreläsningar.

Det blir en fullmatad start på det nya nöjesåret. Nöjeshelgerna på Stenungsbaden Yacht Club lär bli starka publikmagneter under januari till mars. På fredagar får vi sällskap av etablerade stjärnor som Streaplers, Lars Kristerz, Scotts, Playtones, Arvingarna och många fler i ett mycket starkt startfält. På lördagar är det ett varierat utbud av shower, allt från Funky Divas till SchlagerExpress.

– Kalla det fingertoppskänsla eller ren tur, det kanske är lite av båda. Resultatet är i vilket fall som helst att våra artistbokare har fått till ett oslagbart starkt program för första kvartalet, berättar Richard Christensson, källarmästare på Stenungsbaden Yacht Club. Senare under året kan du njuta av våra Ocean race weeks, Australian weeks eller Family weeks. Eller varför inte allihop?

NÖJESPROGRAM

Januari
13 jan Charlie King
14 jan Elvis Tribute
20 jan Lars Kristerz
21 jan Funky Divas – Highway to Rock
27 jan Date
28 jan Jump into the 80s

Februari
03 feb Playtones
04 feb Schlager Express
10 feb Arvingarna
11 feb Schlager Express
17 feb Drifters
18 feb Schlager Express
24 feb Partypatrullen
25 feb Schlager Express

Mars
02 mar Black Jack
03 mar Schlager Express
10 mar Schlager Express
16 mar Streaplers
17 mar Funky Divas – Highway to rock
23 mar Scotts
24 mar Jamladies – A black and white night
30 mar Elisas Entré
31 mar Dance the night away

Med reservation för ändringar.

Annonser