Väckarklockan ringde tidigt. Riktigt tidigt till och med. Åtminstone för mig. Jag hade nog gärna väntat ytterligare en timma innan jag gick upp men vad gör man inte sådana här dagar. Onsdagar. Onsdagar med träning med Bluewater Girls.

Jag packade väskan, hann med en kopp kaffe och var noga med att äta lite. Att gå på träningen utan att ha ätit är inte att rekommendera och det har tagit ett tag att hitta ”lagom” mycket.

Vi blev faktiskt 100% fler den här onsdagen än förra veckan och flera av oss hoppades på träning i vattnet idag. När jag dristade mig till att fråga och fick jag svaret: ”I’m so indescisive – I haven’t made up my mind yet” Säkert – som att han skulle ha svårt att ta bestämma sig? Tror inte det…

Nej – någon träning i vatten blev det inte idag utan istället fick vi plocka fram mattor och vikter. Idag var det inte bara gröna vikter utan även en svart vikt och huvudfokus på träningen var armar. De lär man ju känna att man har imorgon om man säger så. Några olika varianter av plankan lyckades han också få in under passet och när vi sen kändes oss ganska möra fick vi en ”suprise”. Det vara bara att ta trapporna ner till spinningsalen och börja trampa. Möra, trötta och faktiskt riktigt nöjda smakade sedan frukosten ljuvligt.

Vilken bra början på en onsdag. Och inte vilken onsdag som helst. Det är ju skottdagen idag. Undra om man skulle passa på att fria till någon idag? Nej just det, jag är ju visst gift redan…

Elisabeth

Annonser