Bild

Kvällen innan tävling och det har börjat köra ihop sig för 2/3 av Team Cuba Libre. Just nu lagar och torkar vi trasiga vadare, justerar skeva flugrullar samt bävar för den storm som blåser utanför fönstret. Det finns bara en sak som kan få oss ur balans och det är sjösjuka.

Detta var inte ett scenario som existerade i våra hjärnor när vi anmälde oss. Men det är möjligt! Vågorna rullar just nu höga in i Hakefjorden. Vår turflagga vajar dock förtröstansrikt över oss här inne på hotellrum 113. För det är ju skönt att vi inte är vidskepliga, med tanke på rumsnumret…

Utmana Rikard och Roger

Vi har nu fått höra lite hårda fakta om förra årets vinnare av Hakefjorden Cup, Rikard och Roger. Välinitierade källor förtäljer att de inte tänker lämna från sig titeln utan kamp och att de redan i år tagit över flera hundra öringar. För er som är sugna att vara med och ta upp kampen med Roger och Rikard eller som bara vill fiska och ha kul, så är det inte försent.

Efteranmälan fisketävling & fiskepaket

Kom till Stenungsbadens brygga klockan 10.00 i morgon bitti och efteranmäl dig! Vill du dessutom delta i lördagskvällens aktiviteter, kan du boka ett fiskepaket på Stenungsbaden.

Läs mer: www.bjornfiskeojakt.se

www.stenungsbaden.se

Annonser