Bild

Hakefjorden Cup är avgjord för i år. En chockad Peter Lenander mottog nyss Kubavistelsen från Loops Christer Sjöberg på Stenungsbadens brygga. Team Cuba Libre får nöja sig med en cuba libre i baren ikväll.

Det var idel lokala förmågor överst på prispallen denna halvtröga fiskedag. Vinnaren i båtklassen blev de oslagbara Team Master, som även vann förra året. Den öppna klassen vanns av Christer Olausson. Oskar Ganemyr tog hem juniorklassen och mannen som får åka till Kuba heter alltså Peter Lenander. Grattis!

Bättre och bättre

Hur gick det då för Team Cuba LIbre. Jodå, vi är väldigt nöjda med dagen i den bemärkelsen att vi fick 16 fina fiskar och vi hade väldigt roligt. Ingen av våra fiskar översteg dock 45 centimeter, så några placeringar var det inte tal om.

En sak är vi säkra på – deltagande i Hakefjorden Cup var ingen engångsföreteelse. Vi är tillbaka nästa år. Tävlingen är ett mysigt, roligt och avslappnat evenemang i en spirande skärgård. Fisket på Västkusten blir de facto bättre och bättre för varje år och det blir Team Cuba Libre också…

Tack för ett fantastiskt arrangemang som gett mersmak. Nu blir det mysigt spa och därefter en delikat middag på Stenungsbaden.

Vi ses nästa år!

Anneli & Maria/ Team Cuba Libre

 

Annonser