Dansbandstätt under våren

Pressrelease
Stenungsund 2013-02-16


Hela vårens och sommarens helger ser ut att ta dansbandsälskarna med storm. Faktum är att de har ett tjugotal anledningar att ta sig till Stenungsbaden Yacht Club och skaka loss. Eller vad sägs om band som Arvingarna, Date, Titanix och Barbados – flera gånger upp?


Stenungsbaden Yacht Clubs artistbokare har minst sagt haft en lyckosam period bakom sig. Under perioden mars till juni kommer de flesta av Sveriges stora dansbandsnamn att stå på scenen.


– Vi ska alltid ha ett starkt dansbandserbjudande hos oss, men frågan är om inte detta är vårt hetaste fält någonsin, säger Karin Åkerman som är marknadschef på Stenungsbaden Yacht Club.


Den stora dansbandsvåren startar fredag 1 mars med Arvingarna och sedan verkar band som Titanix, Streaplers, Blender och Flamingokvintetten av fredagarna och lördagarna i rask takt. Sista spelningen innan sommarsäsongen tar vid är 15 juni, då det är Date som står på scenen.


För de gäster som hellre dansar till annan musik finns det också gott om anledningar till besök. Under mars blir det både ”30 år av hits” med Micke Syd & Tommy Ekman, den uppskattade singelfesten och Love Boat. Och den 28 juni är det dags för Toto att gå upp på scenen med sina publikfriande nummer. Det blir en upplevelsespäckad vår och sommar som sätter fart på dansbenen på Stenungsbaden Yacht Club!


Dansbandsprogrammet i mars  1 mars Arvingarna
  2 mars Titanix
  9 mars Barbados
15 mars Streaplers
16 mars Date
22 mars Blender
23 mars ”30 år av hits” med Micke Syd & Tommy Ekman, DJ Brinkenstjärna och DJ Jansson
28 mars Love Boat, Skärtorsdag
29 mars Långfredagsrock med Haaks
30 mars Singelfest på påskafton

För mer information, kontakta:  


Karin Åkerman, Marknadschef Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-83 91 06, karin.akerman@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser