TOTO kommer till Stenungsbaden Yacht Club i sommar

Fredagen den 28 juni kommer TOTO till Stenungsund för en efterlängtad utomhuskonsert på Stenungsbaden Yacht Club under deras sommarturné i Europa. Det legendariska bandet TOTO firar i år 35-års jubileum.


– Vi är väldigt glada över att få hit så legendariska artister som uppskattas i alla åldrar. TOTOS bredd imponerar och deras enorma energi på scenen är som klippt och skuren för vår utomhusscen, säger Richard Christensson, nöjeschef på Stenungsbaden.


TOTO bildades 1977 av ett gäng oerhört skickliga musiker, som var mycket eftertraktade som studiomusiker av artister och producenter i Los Angeles. Medlemmarna i TOTO har spelat in skivor och uppträtt med legendariska artister som Michael Jackson, Stevie Wonder, Miles Davis, Don Henley, Madonna, Aretha Franklin, Elton John,  Paul McCartney, Tina Turner och Quincy Jones för att nämna några av de största namnen.

Bandets stora hits spelas fortfarande flitigt i radion. De har toppat listor över hela världen med sina låtar. Vem kommer inte ihåg klassiker som ”Hold The Line”, ”Rosanna”, ”Africa”, ”99”, ”Pamela”, ”Georgy Porgy”, ”Home Of The Brave” och många fler. De har sammanlagt sålt över 35 miljoner album. 

TOTO har en stor och trogen publik i Sverige. Många framträdanden har TOTO gjort som välgörenhetskonserter för att hedra sin vän och broder Mike Porcaro, som fått diagnosen ALS. TOTO som nu kommer till Sverige består av Steve Lukather (gitarr/sång), David Paich (keyboards/sång), Steve Porcaro (keyboards/sång), Simon Phillips (trummor), Joseph Williams (sång) och speciell gäst på bas är Nathan East.

Fakta biljetter och paket


Biljetter: Ticnet.se  Tel: 077-170 70 70
samt Stenungsunds Turistbyrå 0303-833 27.
www.totoofficial.com                         


 


FREDAG 28 JUNI
Utomhuskonsert, Stenungsbaden Yacht Club


Konsertpaket TOTO pris från 1740 kr/person i delat dubbelrum
Entré till TOTO, övernattning, tvårätters middag och frukostbuffé samt dans och nattklubb.
Med spa: från 2040 kr. Gäller Racing Class.


För mer information, kontakta:  


Richard Christensson, F&B manager Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-83 91 01, richard.christensson@stenungsbaden.se


Karin Åkerman, Marknadschef Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-83 91 06, karin.akerman@stenungsbaden.seStenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser