Bild

Tag chansen att spendera lördagen på öarna och näsen runt Hakefjorden, Stenungsund. SMHI lovar att solen ska skina och temperaturen ska ligga runt  10 grader. Det innebär en fortsatt ökande aktivitet i vattnet.

På lördag är det dags för Hakefjorden Cup. De som vill delta i fisketävlingen anmäler sig direkt på Stenungsbadens brygga mellan klockan 07-10 på lördagen. De som bara vill mingla, testa spön, kolla in fiskeprylar, sola och umgås kan släntra in på bryggan när som helst under dagen. Du som vill stanna kvar på kvällen och mingla vid grillen och baren och unna dig ett bra boende bokar detta här:
Hakefjorden Cup är en ekologisk fisketävling där alla havsöringar, piggvarar och slätvarar över minimimåttet mäts från nos till stjärt, fotograferas och återutsätts. Du får fiska både med fluga och spinn. Att ha med ett spö av varje, kan vara att rekommendera vid den här årstiden, då fisken kan vilja ha långsamt fiskade räkor och borstmaskar, men också med iver kan ta en glänsande sillimitation som snabbt drar förbi.
Du kan välja tävla i båtlag eller som enskild fiskare från land. Juniorer är också hjärtligt välkomna och det finns en särskild juniorklass.
Arrangör för tävlingen är Björn Holmstedt från Björns fiske och jakt i Stenungsund.

Vi ses!

Läs mer bjornsfiskeojakt.se eller stenungsbaden.se

Annonser