Mängder av anledningar att fira Stenungsbadens femtio år!

Lördagen den 12 oktober fyller Stenungsbaden Yacht Club ett halvt sekel. Den dagen kommer feststämningen givetvis att stå högt i tak, men både innan och efter själva jubileumsdagen finns det möjlighet att ta del av en massa festliga erbjudanden.

Snart kan du ta del av ”50-timmarsdealen”  där man kan boka två hotellövernattningar alla helger i januari och då få två stycken tvårätters middagar i restaurang New Sweden utan kostnad. Men erbjudandet gäller bara i, just det, femtio timmar. (Du kan boka det på Stenungsbadens webb 27/9 kl. 12.00 – 29/9 kl. 14.00)

I oktober kan du dansa så att nattklubben skakar för bara femtio kronor och på jubileumsdagen kan kan du njuta en klassisk räksmörgås för en ynka femtiolapp. I november kan man boka söndagspaket för halva priset. Det finns också möjlighet att boka en 50 minuter lång ansiktsbehandling med femtio procents rabatt.

För att ta del av godsakerna gäller det att hålla ögon och öron öppna. De flesta erbjudanden kommer med antingen en plats- eller en tidsbegränsning.

Du hittar erbjudanden i vår Facebookgrupp eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev, men för att inte missa något håller du uppsikt på vår hemsida.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser