Välkommen på femtioårsjubileum

Den 12 oktober 1963 invigdes vårt hotell med pompa och ståt. Sedan dess har mycket vatten runnit under Stenungsbron, och det är med stolthet vi nu kan fira in vårt femtionde år.


Jubileumskvällen bjuder på en musik och modekavalkad från då till nu – regisserad av Henrik Larsson, färgsprakande fyrverkerier, Viva Las Vegasshow med det bästa av Sinatra, Elvis, Tom Jones och Engelbert Humperdink som spelas av några av Sveriges bästa musiker. Självklart är det upplagt för världens party med svängig musik, show och dans. Missa inte tillfället att se denna beryktade, omskakande och omtalade show. Jubilerande Stenungsbaden har aldrig någonsin legat närmare Las Vegas. Jubileumsentrén till nattklubben är bara, just det, 50 kr. På jubileumsdagen kan du också njuta en klassisk räksmörgås för en ynka femtiolapp och det finns också möjlighet att ta del av andra festliga erbjudanden på plats.


 


JUBILEUMSPROGRAM


Lördag 12 oktober


• 50-års resa med musik- och modekavalkad, ca kl 21.40.


• Fyrverkeri, ca kl 22.00.


• Häftig nöjeskväll med bl.a. Viva Las Vegas show och Vinyl-DJ, ca 22.30.


Söndag 13 oktober


• Brunch, kl 11-14. Pris 175 kr.


• Öppet hus med hotellvisning och tipspromenad, kl 14-16.


• Vi bjuder på kaffe och tårta mellan kl 14-16.


• Underhållning fr kl 14 med Arnold Olsson som redan 1963 spelade på Stenungsbaden med Brother’s Kvartett och West Side Brothers.


• Hoppborg för alla barn.


• Barnöppet på Bluewater, kl 12-18. Pris barn 150 kr, vuxna 195 kr.


Nu kan du ta del av en massa festliga erbjudanden. Du kan just nu boka söndagspaket för halva priset. Vi säljer 50 rum respektive månad i oktober och november med 50 % rabatt. Erbjudandet går endast att boka via vår hemsida. Det finns även möjlighet att boka en 50 minuter lång ansiktsbehandling med femtio procents rabatt. Du kan också testa hur mycket nattklubben tål för bara femtio kronor, gäller fredagar i oktober och november. Varje helg spelar vår party-DJ rock, schlager och party från stora scenen. Massor av hits avlöser varandra medan du hittar gunget på dansgolvet. I Night Shift är vår house-DJ på plats och pumpar upp trycket.


För att ta del av godsakerna gäller det att hålla ögon och öron öppna. De flesta erbjudanden kommer med antingen en plats- eller en tidsbegränsning. Du hittar erbjudanden i vår Facebookgrupp eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev, men för att inte missa något håller du uppsikt på vår hemsida.


 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser