ARVINGARNA ger julshow på Stenungsbaden

PRESSINBJUDAN 2013-11-18

Välkommen att delta på julbordspremiären den 22 november.
Kom och träffa Casper, Lasseman, Tommy och Kim i Arvingarna nu på fredag mellan kl 19.00-19.30. Det finns möjlighet för enskilda intervjuer. Lyssna därefter gärna på årets julshowspremiär med Arvingarna som startar ca kl 19.30 samt själva huvuduppträdandet med rock, schlager och party som startar ca kl 22.00.

*****

Fredagen den 22 november är det premiär för årets julshow med ARVINGARNA på Stenungsbaden Yacht Club. Showen ges alla fredagar och lördagar fram till 14 december. Föreställningen startar med en kortare spelning med traditionella jullåtar till julmaten innan själva huvudnumret drar igång senare på kvällen med rock, schlager och party. Dessutom spelar vår party-DJ rock, schlager och partymusik från stora scenen med massor av hits som avlöser varandra.  I Night Shift är vår house-DJ på plats och pumpar upp trycket. Vi har öppet till 03.00 varje julshowskväll.

– Vi är väldigt glada över att få hit Arvingarna som kommer att bjuda på en härlig och stämningsfull julshow av hög klass med fartfyllda och rockiga låtar. Att de dessutom är ett av landets mest populära band just nu är extra roligt. Deras bredd imponerar och deras enorma energi på scenen är som klippt och skuren för våra gäster, säger Richard Christensson, nöjeschef på Stenungsbaden.

Arvingarna startade 1989. Namnet kommer från att alla har pappor som spelar i band. Det stora genombrottet var Melodifestivalen 1993 då låten ELOISE vann den svenska uttagningen med full
pott. I dag är Arvingarna ett av landets absolut mest populära band inom sin genre och kommer stort även på rockscenen. Det unika med bandet är att det har fyra sångare med starka, karakteristiska röster liknande den mix som bandet QUEEN levererade i början av sin karriär. Under hösten har Arvingarna varit husband i Filip och Fredriks ”Breaking News” i kanal 5. De har även tillbringat mycket tid i studion, då de räknar med att ett fullängdsalbum kommer ut under senare del av året.

Datum julshow: 22, 23, 29, 30 november samt 6, 7, 13,14 december.

Arvingarna består av: Casper Janebrink – sång och bas, Lasseman Larsson – sång och keyboards, Tommy Carlsson – trummoroch sång, och Kim Carlsson – gitarr och sång.

Hjärtligt välkommen!

OSA: Senast den 21 november 2013 för pressackreditering till press@stenungsbaden.se

Presslegitimation krävs. Märk gärna mailet Pressinbjudan. Vi förhinder eller övriga frågor kontakta Karin Åkerman på 070-983 91 06 alt karin.akerman@stenungsbaden.se

Ytterligare information:

Cattis Johansson, LS-TonArt Nöjesproduktion.
Tel 070-415 22 23 alt 0302-67 15 15 (tryck 1 för Alingsåskontoret).  Mail: cattis@ls-tonart.se 

Richard Christensson. Stenungsbaden Yacht Club.
Tel 070-983 91 01. Mail: richard.christensson@stenungsbaden.se

 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser