Julshowspremiär med Arvingarna den 22 november på Stenungsbaden Yacht Club

Fredagen den 22 november är det premiär för årets julshow med ARVINGARNA Stenungsbaden Yacht Club. Showen ges alla fredagar och lördagar fram till 14 december. Föreställningen startar med en kortare spelning med traditionella jullåtar till julmaten innan själva huvudnumret drar igång senare på kvällen med rock, schlager och party. Dessutom spelar vår party-DJ rock, schlager och partymusik från stora scenen med massor av hits som avlöser varandra.  I Night Shift är vår house-DJ på plats och pumpar upp trycket. Vi har öppet till 03.00 varje julshowskväll.

– Vi är väldigt glada över att få hit Arvingarna som kommer att bjuda på en härlig och stämningsfull julshow av hög klass med fartfyllda och rockiga låtar. Att de dessutom är ett av landets mest populära band just nu är extra roligt. Deras bredd imponerar och deras enorma energi på scenen är som klippt och skuren för våra gäster, säger Richard Christensson, nöjeschef på Stenungsbaden.

Arvingarna startade 1989. Namnet kommer från att alla har pappor som spelar i band. Det stora genombrottet var Melodifestivalen 1993 då låten ELOISE vann den svenska uttagningen med full
pott. I dag är Arvingarna ett av landets absolut mest populära band inom sin genre och kommer stort även på rockscenen. Det unika med bandet är att det har fyra sångare med starka, karakteristiska röster liknande den mix som bandet QUEEN levererade i början av sin karriär. Under hösten har Arvingarna varit husband i Filip och Fredriks ”Breaking News” i kanal 5. De har även tillbringat mycket tid i studion, då de räknar med att ett fullängdsalbum kommer ut under senare del av året.

 

Datum julshow: 22, 23, 29 och 30 november samt 6, 7, 13 och 14 december.

 

Arvingarna består av: Casper Janebrink – sång och bas, Lasseman Larsson – sång och keyboards, Tommy Carlsson – trummoroch sång, och Kim Carlsson – gitarr och sång.

 

Julshowspaket inkl entré fr.1320 kr per person i dubbel. Boka här>>

Hjärtligt välkommen!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser