Massor av Yacht Kids hos oss på sportlovet!

Res bort på sportlovet! Både slitna föräldrar och trötta barn behöver ladda batterierna med nya intryck och miljöer mellan varven. På skolloven har vi extra barnfokus hos oss. Då är alla i familjen, oavsett ålder, välkomna att njuta av vad vårt spa, svettiga träningspass och sköna sängar har att erbjuda.

På sportlovet, påsklovet, sommarlovet och höstlovet kryllar det av barnanpassade aktiviteter, sköna behandlingar och riviga träningspass hos oss på Stenungsbaden Yacht Club. Och när barnen aktiverar sig, är det fritt fram för föräldrarna att koppla av. Bluewater Sports & Health Club har barnöppet mellan 10 och 16 under sportlovet. Givetvis finns möjlighet att bara smita in över dagen, eller så väljer ni att stanna över en eller flera nätter.

Med det övernattande Yacht Kids-paketet får barnen tillgång till alla spännande aktiviteter på hotellet – och dessutom får de ta med den mjuka badrocken från spaupplevelsen hem! Bland behandlingarna
finns det mycket att välja bland för de yngre – eller vad sägs om tjugo minuters honungsmassage eller chokladmask?

I restaurangen har menyn kompletterats med sådant som de yngre i familjen brukar uppskatta. Senare på kvällen kan de äldre barnen hänga i baren och smaka på ofarliga fruktdrinkar innan discot tar vid. De minsta roar sig ofta med kritor och ritblock vid middagsbordet – om man inte hittar dem i filmrummet. Varmt välkomna till oss, hela familjen!

Yacht Kids 2014

Sportlov   9-16 februari
Påsklov    13-17 april
Sommarlov  23 juni-3 augusti
Höstlov    26 oktober-2 november

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser