En tjejfest som en tjejfest ska vara!

Du missar väl inte härliga, glada, sköna, lyxiga, skrattiga och alldeles underbara Ladies Fashion Night
lördag 22 mars? På Stenungsbaden Yacht Club kan hela tjejgänget få hjälp med professionell styling och make-up, träna in sensuella danssteg för att sedan luta sig tillbaka kvällens modevisning och middag med uppträdande av Tommy Nilsson!

Om du var i partysvängen under åttio- och nittiotalet minns du alldeles säkert sångaren Tommy ”Öppna din dörr” Nilsson. Nu har vi lyckats få Tommy Nilsson till oss på vår energigivande och glamourösa Ladies Fashion Night!

När ni bokar vårt Ladies Fashion-paket ingår det mesta. Ni startar dagen med att slappna av i Bluewater Sports & Health Club där det finns möjlighet till sköna quick-fix-behandlingar till riktigt fina priser. Därefter kan du passa på att öva på eleganta och sensuella moves i träningspasset ”Female dance” eller så slår du dig bara ner och ser vad champagnebaren har att erbjuda. Hår- och make-up-stylister från Studio Kalufs, och med produkter från Baldacci, finns på plats för att ge dig en ny look inför kvällen (här gäller först-till-kvarn-principen). Villa Berga på plats med en pop-up-butik där de visar vårens mode. Prova deras kläder och låt dig bli fotad, om du vill! Dessutom blir det roliga tävlingar under dagen.

Senare på kvällen dukas det upp för trerätters middag där vi njuter maten tillsammans med Tommy Nilssons uppträdande – och en modevisning av vårens trendigaste herrunderkläder. Efter middagen tror vi att ni är laddade för att fortsätta festen till Partypatrullen som nu äntrat Stora Scen. Välkommen att boka vårens gladaste tjejkväll!

Välj bland tre olika paket:

Stora Ladies Fashion Night-paketet, fr 1490 kr/person och natt (995 kr/person för spapaket fredag)Övernattning, entré till Bluewater Sports & Health Club, styling och makeup (enligt först-till-kvarn-principen), trerätters middag med dryckespaket, show med Tommy Nilsson, Partypatrullen, dans, nattklubb och frukost. 

Dagpaket med spaentré, 995 kr/person
Entré till Bluewater Sports & Health Club, styling och makeup (enligt först-till-kvarn-principen), trerätters middag med dryckespaket, show med Tommy Nilsson, Partypatrullen, dans och nattklubb.

Showpaket, 645 kr/person 
Trerätters middag med dryckespaket, show med Tommy Nilsson, Partypatrullen, dans och nattklubb. Fri hårstyling och make-up i mån av plats, (enligt först-till-kvarn-principen).

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser