Snart dags för årets Spring Regatta!

På valborgsmässoafton är det dags för Stenungsbaden Yacht Clubs traditionsenliga Spring Regatta. De inbjudna gästerna får som brukligt ta del av saltstänkta aktiviteter, bastuflotte, vinprovning och paella på bryggrestaurangen Kookaburra.

Under dagen kommer det även att finnas möjlighet att ta del av flera fina vårerbjudanden i Bluewater Sports & Health Club, eller bara slinka ner i den varma utomhuskällan och låta den göra sitt bästa för att reparera en trött kropp. Denna dag lanseras också den nya behandlingen Fabulous Lips i quick-bliss-baren. Alla som vill får en fri behandling!

I marinan kan du testa både vattenskoter och RIB-båt med Aqua Event och på hamnplan uppträder Berna Inceoglu. Om man vänder näsan åt andra hållet kan man njuta av en fartfylld beachvolleyuppvisning. För den som önskar vässa sina egna beachvolleytalanger kommer det även att serveras tips. Men dagens stora publikmagnet är nog ändå Match Racingen där Johnie Berntsson med sitt Stena Sailing Team utmanar varandra. Fin segling och underhållande speaker i Claes Dahlberg utlovas!

När dagen övergår till kväll blir det modevisning, bland annat med nyheter från Pelle P, där sångerskan Hanna Boquist underhåller och sedan middagsbuffé innan Lasse Kronér och Partypatrullen skruvar upp nivån på dansgolvet.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser