Nu är det äntligen dags för Spadagarna 2014 Stenungsbaden Yacht Club! Spadagarna
är föreningen Svenska Spahotells viktiga och årliga sammankomst, då hela
spabranschen samlas för att inspireras och nätverka. På söndag kommer nästan 300 medlemmar, inbjudna gäster och leverantörer att anlända till Stenungsund för att delta i kommande dagars späckade schema. När de lämnar oss på tisdag kan vi garantera att vi alla fått med oss värdefull inspiration för att föra branschen framåt. Dagarna kommer att vara fyllda med aktiviteter, föreläsningar, workshops och möjligheter att utbyta erfarenheter med varandra. Bland
föreläsare märks energiska inspiratörer som Jonas Colting, Milad Mohammadi, Martin Lidberg och Ida Hult.

– Vi är stolta och glada över att hälsa så många nyfikna och kunniga gäster till oss. Vi hoppas att vi även får möjlighet att addera några solglimtar till vår glittrande havsutsikt och storslagna västkustnatur, säger Patric E Österström, vd på Stenungsbaden Yacht Club.

De senaste åren har eventet ägt rum på Lindvallen och på Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm. Men i år är det alltså dags för västkusten och Stenungsbaden Yacht Club att ta över rodret och föra Spadagarna vidare under temat ”Framtid”.

– Det som är unikt för Spadagarna är att så många aktörer i spabranschen samlas för att se vad vi tillsammans kan åstadkomma i framtida produkter och tjänster. Dessutom sker ju prisutdelningen av Svenska Spahotells Branschpris här på måndagkvällen, det är alltid spännande, säger Carina Wallberg, ordförande i Svenska Spahotell. 

Att hålla i de omtyckta och prestigefulla Spadagarna är en uppgift som Stenungsbaden Yacht Clubs VD Patric E Österström ser fram emot. 

– Det kommer vi att hantera med stor glädje och entusiasm. Att vi ligger bara en halvtimme från Göteborg, men på en alldeles avskild och harmonisk plats, är också något som uppskattas av våra mer långväga gäster, fortsätter Patric E Österström.

Lika enkelt som det ska vara att ta sig hit, lika fylld av ny energi ska man åka härifrån.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser