Sommarfeeling på Stenungsbaden Yacht Club

Lata dagar och ljusa nätter har parkerat över Bohuslän och planerar att stanna kvar ett bra tag. Det bästa sättet att avsluta en sommardag i ljumma, salta vindar är med en god natts sömn. Hos oss får du både och.

Stenungsbaden Yacht Club betyder sommarsäsongen  att bryggrestaurangen Kookaburra slår upp portarna och öppnar upp terrassen för diverse läckerheter. Där kan sommargästerna sippa cocktails, njuta av färska skaldjur och vitaminboostande fruktfat. Och på avslappnat eleganta Bluewater Sports & Health Club får du bukt med det mesta som hör slitna kroppar till. Även barn mår förstås bra av  välgörande bastubad och tillhörande poolhäng. De små är välkomna under vissa tider, hela sommaren.

Bohuslän på vackrast-listan

Att det är hisnande vackert i vår del av landet är vi inte ensamma om att hävda. CNN utsåg nyligen Bohuslän till världens sjunde vackraste vildmarksområde! Så om du inte planerat en tripp till högre rankade Tasmanien eller Bolivia i sommar, vet du att du i alla fall är i goda händer!

– Som vanligt kommer vi att kunna erbjuda den saltstänkta elegans som hör västkusten till. Vi har en massa minnesvärda aktiviteter till havs för den som önskar. Eller så kommer man bara hit för att ladda batterierna med den vackra vyn från loungegrupperna, säger Stenungsbadens vd Patric E Österström.

Aktiviteterna duggar tätt

Eftersom utomhussäsongen stärker såväl kropp som själ har vi laddat på med extra många möjligheter under sommaren. Här hittar du allt från seglarskola, vattenskoter och Stand-Up-Paddling till utomhusspinning, tennisbana, sommarzumba, bootcamp och beachvolley. Inom bekvämt avstånd från hotellet finns inte mindre än sex av Västsveriges bästa golfbanor och då har vi inte ens börjat prata om alla badplatser, utomhuskonserter och grillkvällar.

Den som inte vill missa något av sommarens höjdpunkter gör bäst i att följa Stenungsbaden Yacht Club på Instagram eller Kookaburra på Facebook.

Vi ses i sommar!

 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser