Zumba runt, studsa, tänj – eller bara lata dig!

På sommaren är det nog ändå som mest att välja bland på Stenungsbaden Yacht Club. För den som ser sommarsäsongen som ett tillfälle att komma i form och äta nyttigt har vi närmast oändliga möjligheter.

Bryggrestaurangen Kookaburra står till ditt förfogande med vitaminboostande fruktdrinkar och nyttiga skaldjur och på avslappnat eleganta Bluewater Sports & Health Club varvas gymsessionerna med träningspass utomhus. Varför inte testa livsbejakande Zumba? Hela sommaren har vi Zumbaträning på vår alldeles egna sandstrand där alla som vill är välkomna att delta. Onsdagar och fredagar kl. 17.15 är det dags att svänga höfter, armar och ben.

För den som hellre ligger stilla på semestern har du också kommit rätt! Hos oss finns många platser att odla sin återhämtning på. I Bluewater finns givetvis det mesta som får bukt med slitna kroppar.

Bohuslän på vackrast-listan

Att det är hisnande vackert i vår del av landet är vi inte ensamma om att hävda. CNN utsåg nyligen Bohuslän till världens sjunde vackraste vildmarksområde! Så om du inte planerat en tripp till högre rankade Tasmanien eller Bolivia i sommar, vet du att du i alla fall är i goda händer!

Den som inte vill missa något av sommarens höjdpunkter gör bäst i att följa oss på Instagram och Facebook. Vi ses i sommar!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser