Badjävlar, Nationalteaterns rockorkester och Tjörn Runt i sommar!

I sommar händer det storslagna saker på Stenungsbaden Yacht Club. Lördagen 19 juli är vi stolta över att kunna välkomna den svenska komikereliten till vår utomhusscen. I Badjävlar samlas inga mindre än Henrik Schyffert, Peter Apelgren, Fredrik Lindström, Johan Rheborg, Magnus Betnér och Björn Gustafsson i en härlig skrattfest! Med vårt Standup-paket säkrar du din plats – och får ett oförglömligt sommarminne.

För 1 485 kr/person får du entrébiljett till Badjävlar, övernattning med god frukostbuffé, tvårätters middag och entré till nattklubben efter uppträdandet. Om du bara vill köpa entrébiljetten gör du det på Ticnet.seTicnet.se.

Höjdpunkten Tjörn Runt

15-16 augusti
är det dags för Tjörn Runt. Som vanligt utgår tävlingarna från Stenungsbaden Yacht Club, där vi inleder uppladdningen på fredagseftermiddagen med after sail och därefter skepparträff. Tidigare under dagen genomförs dessutom Lilla Tjörn Runt,, som är en av Nordens största tävlingar för juniorseglare i optimistjollar. Både fredagen och lördagen ger publiken gott om tillfällen till fest med ett digert underhållningsprogram.

– Lördagens regattafest med prisutdelningsmiddag brukar vara en av sommaren stora höjdpunkter, säger Stenungsbaden Yacht Clubs marknadschef Karin Åkerman.

Nationalteaterns Rockorkester rundar av sommaren

I slutet av augusti, närmare bestämt 29/8 är det sedan dags för ikoniska Nationalteaterns Rockorkester på Stenungsbaden Yacht Club! Den uppställning vi får se på scen är för kvällen
kryddad med Rickfors, Ronander och Hylander vilket givetvis borgar för både
nostalgi och ett unikt stycke svensk musikhistoria. För att ta del av denna
tillställning bokar du förstås vårt Konsertpaket. I priset 1 590 kr ingår entré till konserten, övernattning med god frukostbuffé, tvårätters middag och entré till nattklubben efter uppträdandet.
Om du bara vill köpa konsertbiljetten gör du det på Ticnet.se. Det finns också
en möjlighet att boka en konsertsupé i Restaurang New Sweden Restaurang New Sweden för 495 kr, då ingår entré till nattklubben efter konserten.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser