En av de hetaste somrarna i modern tid går mot en lite svalare sensommar, men än finns det ingen anledning att skruva ner tempot! Den 29/8 är det nämligen dags för ikoniska Nationalteaterns Rockorkester Stenungsbaden Yacht Club.

Den uppställning vi får se på scen är för kvällen kryddad med Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander vilket givetvis borgar för både nostalgi och ett unikt stycke svensk musikhistoria.

Du bokar dina konsertbiljetter på ticnet.se ticnet.se och är välkommen till oss från kl. 18.00 då entrén öppnar. 19.30 är det dags för Rickfors, Hylander och Ronander och kl. 21.15 äntrar så Nationalteaterns Rockorkester scenen. Det finns även möjlighet till enklare mat och dryck på konsertområdet

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser