Pressinbjudan, 29/8 Nationalteaterns Rockorkester på Stenungsbaden Yacht Club

En av de hetaste somrarna i modern tid går mot en lite svalare sensommar, men än finns det ingen anledning att skruva ner tempot! Den 29/8 är det nämligen dags för ikoniska Nationalteaterns Rockorkester Stenungsbaden Yacht Club.

Välkommen att delta den 29 aug då Nationalteatern stänger sommarsäsongen!
En av de hetaste somrarna i modern tid går mot en lite svalare sensommar, men än finns det ingen anledning att skruva ner tempot! Fredag den 29 augusti är det nämligen dags för ikoniska Nationalteaterns Rockorkester på Stenungsbaden Yacht Club. Den uppställning vi får se på scen är för kvällen kryddad med Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander vilket givetvis borgar för både nostalgi och ett unikt stycke svensk musikhistoria.

Fakta
Insläpp   fr kl 18.00
Rickfors, Hylander och Ronader  kl 19.30
Nationalteaterns Rockorkester  kl 21.15
Åldersgräns   18 år utomhusarena, 23 år nattklubb

Hjärtligt välkommen!

 

OSA: Senast den 28 augusti 2014 kl 12 för pressackreditering till press@stenungsbaden.se Presslegitimation krävs. Märk gärna mailet ”Pressinbjudan”. Vi förhinder eller övriga frågor kontakta Karin Åkerman på 070-983 91 06 alt karin.akerman@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser