Stenungsbaden bjuder på Fairtradefika den 16 oktober

Den stora fikautmaningen från Fairtrade pågår under en hel dag, torsdagen den 16 oktober. Då gäller det för oss att servera så många goda koppar fairtrademärkt kaffe som vi bara kan. Det är ett sätt att uppmärksamma att världens kaffebönder lever under dåliga ekonomiska och sociala  förhållanden. Fairtrademärkt kaffe ger bönderna ett minimumpris samtidigt som de får drägliga arbetsförhållanden. Förutom att vi bjuder på kaffe till alla gäster som kommer förbi, kommer vi också att besöka både Akzo Nobel, Perstorp, Hogia och Nösnässkolan för att servera morgonkaffe.

Stenungsbaden Yacht Club, liksom på alla hotell i Nordic Choice-koncernen, serverar vi alltid ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe. Så kom förbi oss på torsdag, så bjuder vi på en god kopp kaffe och ger samtidigt världens kaffebönder välförtjänt uppmärksamhet. Dela din kopp kaffe med andra på #fairtradechallenge

 

 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser