I takt med att hotellet renoveras och restaurang- och barkoncepten uppdateras höjs givetvis nivån på samtliga plan. Därför söker Stenungsbaden Yacht Club nu en Food & Beverage Manager som
inte bara är en vidsynt matinspiratör, utan som även ska leda, utveckla och entusiasmera teamet ombord. Den som får jobbet kommer också att ha plats i ledningsgruppen och ha möjlighet att staka ut kursen framöver.

– Vi siktar på att kunna erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse och där kommer vår nya rekrytering att bli en viktig kugge i maskineriet. Eftersom vi förväntar oss smärre stordåd ger vi också mycket frihet. Han eller hon ska givetvis vara lika bekväm med att fokusera på affärsnyttan som nöjda gäster,
säger Stenungsbaden Yacht Clubs vd Patric E Österström.

Den som känner sig manad att söka tjänsten uppmanas att skicka ett personligt brev och CV via stenungsbaden.se/jobb senast den 16/11. 

För mer information, kontakta:  

Patric E Österström, VD Stenungsbaden Yacht Club 
Tel. 0709-60 05 91, patric@stenungsbaden.se
 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser