Snart julbordssäsong på Stenungsbaden Yacht Club

Mörkret och de kallare temperaturerna omsluter även Bohusläns klippor och hav. På Stenungsbaden Yacht Club är det dock både varmt, ljust och gott om behagliga dofter från köksregionen. 21 november startar nämligen julbordssäsongen och köksmästare Mattias Nordevik med personal är väl förberedda.

– Vi har en betoning på bohuslänska traditioner på vårt julbord. Det handlar förstås om klassiska svenska smaker med några överraskande inslag, säger Mattias Nordevik. Tio olika sillsorter och julkryddade köttbullar samsas med delikatesser som äggost och spännande patéer. Vi lägger in ett halvt ton sill hos oss under julen, och steker ungefär 20 000 köttbullar, fortsätter Mattias.

Julbordet serveras till medryckande underhållning fredagar och lördagar mellan 21 november och 19 december. För den som hellre njuter av vällagad julmat och avslappnad stämning finns möjlighet
att komma på både julfrukost, jullunch och söndagsjulbord. På www.stenungsbaden.se hittar du all
information om tider och priser.

 

För mer information, kontakta:  

Mattias Nordevik, köksmästare Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-83 91 09, mattias.nordevik@stenungsbaden.se

Patric E Österström, VD Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-60 05 91, patric@stenungsbaden.se
 

 

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser