​Carola till Stenungsbaden Yacht Club i sommar

Se till att frigöra kalendern fredagen den 21 augusti redan nu! Då kommer nämligen Carola till Stenungsbaden – i sin första turné på fem år! Redan i morgon, lördag 22 november kl. 09.00 släpps biljetterna på nojet.se, ticnet.se eller 077-170 70 70.

Carola är till vår stora glädje tillbaka! På lördagarna njuter vi av hennes låttolkningar i tv-programmet ”Så Mycket Bättre” och hennes version av “Tell me this night is over” klättrar just nu på listorna.

– Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu!

Under en mer än trettioårig karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika artister. Några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken). Med ”Så Mycket Bättre” är hon åter i rampljuset och media skriver om att de rekordhöga tittarsiffrorna är ett resultat av ”Carola-effekten”. Carola själv ser fram emot sommarens turné där hon kommer att blanda både gammalt och nytt.

– Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen, säger Carola.

Stenungsbaden Yacht Club känner också att satsningen på konserter av det här slaget kommer att lyfta anläggningen.

–  Vi är fantastiskt nöjda med att kunna välkomna Carola till oss. Det kommer med all säkerhet att bli en magisk kväll och passa vår image väldigt väl, säger Richard Christensen, eventansvarig på Stenungsbaden Yacht Club.

Fakta

Biljetter: Ticnet.se

Konsertpaket Carola pris från 1705 kr/person i delat dubbelrum
Entré till Carolas sommarkonsert, övernattning, tvårätters middag och frukostbuffé samt underhållning på hotellet. Boka här

Hjärtligt välkommen!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser