​Kvalitetshöjning på årets juldagsfirande

Det traditionella juldagsfirandet hos oss brukar vara en glad tillställning med många gäster. I år har vi beslutat att begränsa antalet biljetter till 1100 st för att säkerställa en bra upplevelse för alla. Det kommer inte att erbjudas något efterinsläpp i år, biljett har man köpt i förväg och entrén måste ske före kl. 23.00.

–  Juldagsfirandet är ett tillfälle för många hemvändande Stenungsundsbor att träffas och ha roligt tillsammans. I år finns det ett begränsat antal biljetter, med följd att kvaliteten blir högre. Vi tror att det kommer att uppskattas av gästerna, säger Richard Christensson, eventansvarig på Stenungsbaden Yacht Club.

Biljetter går att köpa i receptionen eller på webben enligt först-till-kvarn-principen.

Juldagsbiljetter:

  • Supébiljett 595 kr
  • Entrébiljett 250 kr
  • Juldagspaket med övernattning, middag, entré och frukostbuffé. Från 1390 kr/pp i delat dubbelrum.
  • Ålder 23 år, vårdad klädsel. Biljetterna gäller bara fram till kl. 23.00, inget efterinsläpp. Inget återköp.

 

För mer information, kontakta:  

Richard Christensson, Event Manager  Stenungsbaden Yacht Club

Tel. 0709-83 91 01, richard.christensson@stenungsbaden.se

Patric E Österström, VD Stenungsbaden Yacht Club

Tel. 0709-60 05 91, patric@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser