Stenungsbaden Yacht Club grattar alla 40- och 50-åringar

Bluewater Sports & Health Club är det inte ovanligt att hotellets gäster kommer i balans med sig själva. Bastulandskapet, de varma källorna och poolen lugnar ner medan gymmet och träningsklasserna piggar upp. Det är en lyxig känsla att få rå om bara sig själv en stund, något som alla borde få njuta av titt som tätt. Nu har Stenungsbaden Yacht Club bestämt sig för att alla Stenungsundsbor som fyller 40 eller 50 år under året ska bjudas på just det, en spavistelse för två.

– Det är viktigt att känna sig uppmärksammad och att få fira sin högtidsdag tillsammans med en god vän. Det vill vi gärna bidra med till de som fyller jämnt under 2015. Vi vill ge dem en riktigt lyxig upplevelse, säger Karin Åkerman, marknadschef på Stenungsbaden Yacht Club.

Överraskningen till jubilarerna kommer att skickas till hemadressen per post.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser