Återigen hälsar Stenungsbaden Yacht Club välkommen till en härlig, glad, skön, lyxig, skrattig och alldeles underbar Ladies Fashion Night!

Lördagen den 11 april är det så dags för den uppskattade tjejkvällen. I år är det suveräne Magnus Carlsson (känd från Barbados, Alcazar och nu finalklar i årets Melodifestival) som uppträder under middagen, och så blir det modevisning med Labelle & Karlsson, Hanna Boquist och sjungande modeller.

Fjolårets Ladies Fashion Night med Tommy Nilsson var en riktig succé. Därför känns det extra roligt att få välkomna Magnus Carlsson som ju är i ropet just nu med sitt deltagande i Melodifestivalen. Vi tror att det kommer att bli ordentligt med åka av lördag den 11 april, säger Richard Christensson som är event manager på Stenungsbaden.

Glamourös inledning på dagen

Professionella hårstylister och make-up-artister från Studio Kalufs finns på plats tidigare på dagen för de som önskar ge sitt yttre en skjuts. Dessutom står Bluewater Sports & Health Club till förfogande med träningspass, varma källor, bastulandskap och utomhusjacuzzi med havsdoft. Både längre behandlingar och quick-fix-behandlingar finns att beställa i Bluewaterbaren och i Labelle & Karssons pop-up-butik finns alla möjligheter att hitta kvällens outfit. Efter middagen blir det bra klös i underhållningen då Partypatrullen äntrar Stora Scen. Välkommen, hela tjejgänget!

Välj ett av våra tre paket:

Ladies Fashion Night-paketet, 1675 kr/person och natt

Övernattning, entré till Bluewater Sports & Health Club, styling och makeup (enligt först-till-kvarn-principen), tvårätters middag med dryckespaket, show med Magnus Carlsson, Partypatrullen, dans, nattklubb och frukost.

Dagpaket med spaentré, 1125 kr/person

Entré till Bluewater Sports & Health Club, styling och makeup (enligt först-till-kvarn-principen), tvårätters middag med dryckespaket, show med Magnus Carlsson, Partypatrullen, dans och nattklubb.

Showpaket, 695 kr/person

Tvårätters middag med dryckespaket, show med Magnus Carlsson, Partypatrullen, dans och nattklubb.

Läs mer och anmäl hela tjejgänget på stenungsbaden.se/ladiesfashionnight

För mer information, kontakta:

Richard Christensson, Event Manager, Stenungsbaden Yacht Club

Tel. 0709-83 91 01, richard.christensson@stenungsbaden.se

Karin Åkerman, Marknadschef, Stenungsbaden Yacht Club

Tel. 0709-83 91 06, karin.akerman@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser